Diensten

We werken vanuit diverse expertises die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie en content creatie tot inspirerende sprekers. Alles onder één dak.

Strategie

Sport inzetten als communicatiemiddel om jouw doelen te behalen, maar wél met de juiste tactiek. Dat is ons doel. Jouw doelen daarentegen kunnen heel divers zijn. Van meer naamsbekendheid genereren tot het lanceren van een nieuw product of dienst. Daarom zetten wij allereerst de grote lijnen uit met een strategisch plan.

Conceptontwikkeling

Alleen met de juiste opstelling kom je nog niet aan de leiding. Op basis van een strategisch plan ontwikkelen wij unieke concepten die aansluiten bij jouw doelgroep zodat jij impact kan maken. Het winnende concept is simpel en onderscheidend. Met ons team van creatieve specialisten, waaronder producers, designers en videografen, kunnen wij deze tot in de puntjes voor je uitwerken.

Events

Of het nu om een off- of online event gaat, met een evenement ga je voor goud. Hét moment om jezelf te laten zien en je direct te verbinden met jouw doelgroep. Wij creëren unieke evenementen van A tot Z. Van strategie en concept tot content creatie en daadwerkelijke productie. Zo krijgt jouw merk, organisatie of community het verdiende podium. In welke setting dan ook.

Opportunities increase when you help others win.
A little win for a partner is a little win for you.

Communicatie

Met ons vertrouwde netwerk van creatieven, waaronder videografen, grafisch ontwerpers en content managers, zorgen wij voor de juiste communicatiemiddelen op de juiste plaatsen. Van strategie en creatief concept tot de uiteindelijke productie van een website, off- en online campagne en diverse typen content. Voor welk platform dan ook.

Content creatie

Breng jouw doelgroep in beweging door opvallende, herkenbare en relevante content. Van foto- en videografie tot grafisch ontwerp tot de ontwikkeling van content en formats voor tv. Wij helpen jouw merk, organisatie, community of event scoren met unieke content op welk platform dan ook.

Sprekers

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw event, campagne of een ander format? Onze nationale en internationale sprekers inspireren en motiveren jouw doelgroep met hun kennis en ervaring op diverse vakgebieden. Zij behandelen thema’s als leiderschap, veerkracht, innovatie en teambuilding.

Onze diensten

Samen met ons team van specialisten behalen we het hoogste niveau op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie, content creatie en sprekers. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer