Topsport Community LIVE

Full-service event, creatie en video content

De Topsport Community is een onafhankelijke stichting, opgericht door Pieter van den Hoogenband, die kennisdeling faciliteert en stimuleert tussen topsport, bedrijfsleven en wetenschap. Zij heeft als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt. Als trots partner produceerden wij op 13 september 2021 de Topsport Community LIVE in het DeLaMar theater in Amsterdam.  Konings + Partners droeg zorg voor de creatieve invulling van de avond en de productie van het event.

Het centrale thema van de avond was mentale veerkracht. Zo sprak Peter van Uhm (voormalig commandant Landstrijdkrachten) over zijn grootste verlies en het vinden van de kracht om toch door te gaan. De kersverse Olympische helden Niek Kimmann, Harrie Lavreysen, Anouk Vetter en Emma Oosterwegel stonden stil bij hun prestatie én de mentale veerkracht die dat heeft gekost. Pieter van den Hoogenband, Jacco Verhaeren en Ian Thorpe gingen onder leiding van Humberto Tan met elkaar in gesprek over de pijn van winnen. De avond werd muzikaal ondersteund door Bart Deurloo en Tim Akkerman.

Klant: Topsport Community
Jaar: 2021
Diensten: Event organisatie, content creatie, video productie

Een avond met krachtige verhalen uit de topsport, het bedrijfsleven en de wetenschap.

Onze diensten

Samen met ons team van specialisten behalen we het hoogste niveau op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie, content creatie en sprekers. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer