Monday Morning Breakfast

Early Monday morning get-togethers

Is er iets erger dan de maandagmorgen? Nee, toch? Dat vinden wij nou ook! En daarom kozen wij als Konings & Keune, samen met partner XXS Amsterdam, juist díe ochtend uit voor de Monday Morning Breakfast. Met het idee om genodigden een positieve start van de week te geven aan de hand van inspirerende verhalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. En dat onder het genot van een lekker ontbijt (met bubbels!) en (muzikale) optredens. Het gezelschap was iedere keer anders, maar altijd divers. Van TV makers en kunstenaars tot entrepreneurs en alles daar tussen in.

Sprekers en artiesten waren onder andere Jimmy Nelson (fotograaf), Viktor Mids (illusionist), The Howlin (artiest), Patrick van Veen (bioloog), Marlou van Rhijn (atleet), Celine Cairo (artiest), Isabelle Beernaert (choreograaf) en Son Mieux (artiest).

Dit project is ontwikkeld en geproduceerd in de periode van Konings & Keune.

Partner: XXS Amsterdam
Jaar: 2012-2017
Diensten: Eventorganisatie, conceptontwikkeling
Periode: Konings & Keune

Monday morning, you bastard, we love you!

Onze diensten

Samen met ons team van specialisten behalen we het hoogste niveau op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie, content creatie en sprekers. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer