Netflix

Netflix Original ‘Bright’ filmpremière

Bright, een Netflix-original film, was de eerste blockbuster en tevens grootste productie van Netflix tot dan toe. Een film met A-list acteurs als Will Smith en geregisseerd door niemand minder dan David Ayer. Aan ons de taak om op een creatieve, niet-traditionele manier de film het juiste podium te geven.

In opdracht van en samenwerking met Coopr hebben wij een unieke Nederlandse filmpremière ontwikkeld en geproduceerd. Een op maat gemaakt avondprogramma voor een selecte groep influencers. The lucky few kregen als één van de eersten de film te zien in filmclub FC Hyena, welke geheel naar stijl van de verschillende filmscènes was getransformeerd. Gevolgd door een rondvaart over de Amsterdamse grachten langs diverse lichtprojecties van de film en een stijlvol diner ter afsluiting.

Dit project is ontwikkeld en geproduceerd in de periode van Konings & Keune.

Klant: Netflix
Partner: Coopr
Jaar: 2017
Diensten: Eventorganisatie, conceptontwikkeling, content creatie
Periode: Konings & Keune

Winning has a price, leadership has a price.

Onze diensten

Samen met ons team van specialisten behalen we het hoogste niveau op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie, content creatie en sprekers. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer