Over ons

Wij zorgen voor de juiste voorzet, zodat jij ‘m erin kan koppen.

Konings + Partners is dé creatieve partner voor merken, organisaties en communities die zich bewegen in de wereld van topsport of die zich graag willen verbinden met topsport. Net als topsporters denken wij in doelen en resultaat. Wij willen jou laten excelleren en dat doen wij door true partnership. Want samen bereik je meer dan alleen.

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.” – Michael Jordan

True partnership

We zijn er voor merken, organisaties en communities die meer zoeken dan alleen een marketingbureau. Onze ambitie is het opbouwen van een true partnership met jou als klant.  Het succes van een partnership zit in wederzijds vertrouwen en respect, transparantie en de intentie om voor een langere periode samen te werken. Een passie delen en gezamenlijke doelen nastreven waarbij je elkaar blijft uitdagen. Als creatief partner is ons einddoel: jou de verdiende plek op het podium geven.

Sportmarketing

Topsport is onze passie. Topsport is sport beoefenen op het hoogste niveau. En dat doen we graag. We streven naar het maken van maatschappelijke impact met de kracht van sport. Want sport brengt mensen bij elkaar. Dit doen wij samen met merken, organisaties en communities die zich ook bewegen in deze wereld of die zich hier graag mee willen verbinden. Want samen bereik je meer dan alleen.

Exclusief netwerk

Netwerken is onze tak van sport. In onze projecten maken wij gebruik van de verbindende kracht van sport: mensen van verschillende werelden samenbrengen. Dit doen wij vanuit ons exclusieve netwerk van internationale en nationale partners en inspirerende sprekers. Elk met dezelfde passie, topsport.

Onze diensten

Samen met ons team van specialisten behalen we het hoogste niveau op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie, content creatie en sprekers. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer