Topsport Community

Eventpartner 2019-heden

De Topsport Community is een onafhankelijke stichting, opgericht door Pieter van den Hoogenband, die kennisdeling faciliteert en stimuleert tussen topsport, bedrijfsleven en wetenschap. Zij heeft als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt. Sinds 2019 (eerst als Konings & Keune en sinds 2020 als Konings + Partners) zijn wij trots eventpartner van de Topsport Community. 

Ons streven is om met onze inbreng het platform naar een nieuw niveau te tillen waarin de connectie tussen de drie werelden verder wordt versterkt door middel van unieke events met verrassende details.  

Als eventpartner denken wij proactief mee en proberen wij de klant op zoveel mogelijk vlakken te ontzorgen. Zo voorzien wij onze klant in de huidige 1,5 meter economie van unieke livestream events en meer vernieuwende concepten.

Klant: Topsport Community
Jaar: 2019-heden
Diensten: Event organisatie, conceptontwikkeling, content creatie, marketingstrategie
Periode: Konings & Keune, Konings + Partners

“Winnen doe je samen.” – Pieter van den Hoogenband

Als creatief partner voorzien wij de Topsport Community ook van winnende content. Zo produceren wij video, foto en social content binnen een strategisch opgesteld plan.

Onze diensten

Samen met ons team van specialisten behalen we het hoogste niveau op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, events, communicatie, content creatie en sprekers. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer